DESPRE COMPANIA ASEA

Povestea ASEA este uimitoare. Compania a cheltuit milioane de dolari în decursul anilor pentru cercetări, dar nu au reuşit să atingă ţelul dorit.
La sfârşitul anului 2006, compania a apelat la Verdis Norton şi l-a rugat să ia parte din conducere. Verdis este expert în a salva companii de la faliment.
A revizuit cercetările, testele şi în scurt timp a remarcat că este mai bine dacă compania îşi schimbă domeniul de activitate. În 2008, Verdis Norton (director executiv ASEA) şi James Pack (director general) au cupărat drepturile şi s-a născut ASEA. În acel timp Gary L. Samuelson a găsit modalitatea prin care a stabilizat moleculele Redox. Proprietarul brevetelor şi director executiv este Verdis Norton. Verdis Norton dispune de mai mult de 30 de ani experienţă în domeniul afacerilor. El a fost vicepreşedinte pe plan internaţional la compania General Fodds, la Kraft Foods, la Hobart Industries, la Freemark şi la alte multe firme bine cunoscute. El dispune de un trecut impecabil şi se poate mândri cu rezultate excelente. Introducerea produsului este considerată de către Verdis Norton un progres, o pătrundere 50 de ani, şi arată că domeniul sănătaţii nu a văzut ceva asemănător până acum. ASEA deţine drepturile de producător, produsul este produs de ei însuşi si este disponibil pentru publicul larg.
ASEA aşteaptă să fie compania cu creşterea cea mai rapidă în industria sănătăţii şi a wellnesului, să ajungă o companie de o valoare de miliarde de dolari şi pe plan internaţional. Pentru Verdis Norton nu este necunoscută expansiunea pe piaţa internaţională, asta a fost viaţa lui, timp de 30 de ani. Compania a declarat că e gata pentru a produce vânzări de 500 milioane de dolari. La 6 luni de la data lansarii oficiale a companiei din anul 2012, ASEA a ajuns la o creştere de 700%. După analize amănunţite, ASEA şi-a definit metoda bine cunoscută, de vânzare. Aceasta este Network Marketing-ul. Cea mai bună metodă a tuturor timpurilor, prin care produsul ajunge la oameni. Metodă, prin care, oamenii îşi împărtăşesc experienţele în legătură cu produsul. ASEA, caută parteneri activi acei, care consideră că au misiunea de a ajuta şi alţi oameni. Dacă îţi doreşti să faci parte din echipa ASEA, contactează-ne! ASEA poate ajuta în păstrarea şi restabilirea sănătăţii.