DESPRE ASEA SI MODUL DE ADMINISTRARE

Organismul este un lucru uimitor, construit pentru a se vindeca singur. Procesele de vindecare se intampla in interiorul celulei. Celulele, au doua tipuri diferite de molecule cu semnale redox care ajuta la:
-Sistemul imunitar
-Regenerarea tesutului.
Atunci cand aceste molecule reactive sunt in echilibru adecvat, functiile sistemului imunitar se refac, deci nivelul sau devine optim. In munca efectuata in mod constant pentru a echilibra sanatatea celulara, organismul foloseste molecule reactive pentru a scapa de componente daunatoare si pentru a curata substantele de stres oxidativ (pentru ca radicalii liberi aduc un prejudiciu ce se intampla la nivel celular)
Fiecare celula contine mitocondrii. Deci, mitocondria are rolul de a produce energie, este centrul de energie celulara. In fiecare celula se gasesc intre 5 si 10 mii de mitocondrii din cele peste 75 de triliarde de celule. De aici provine energia, ceea ce noi numim viata. In toate cele aprox 75 triliarde de celule, mitocondria este centrul energetic, dar mai produce doua tipuri de molecule cu semnale redox. Mult timp cercetatorii au crezut ca aceste molecule cu semnale redox sunt efectele secundare ale arderii celulare. Astazi stim ca aceste molecule sunt de nelipsit in procesul de vindecare celulara. Moleculele cu semnale redox, de la ASEA reprezinta singurul produs din lume care contine aceste molecule stabile reactive!
Lasa-ti corpul sa faca ceea ce a fost menit sa faca.
Activatorul antioxidantilor. Multi oameni stiu ca trebuie sa introducem antioxidanti in corp pentru a nu se distruge celula. Dar, multi nu stiu, ca daca nu sunt molecule cu semnale redox, atunci ii introducem degeaba, deoarece nu sunt activati.
ASEA creste nivelul antioxidantilor cu 500 %!!!.
Asta inseamna ca celula are mai multa rezistenta fata de distrugerea celulara.
Bine, cealalta parte a moleculelor cu semnale redox se numesc comunicatori ai sistemului imunitar. Organismul nostru este cel mai fantastic sistem de comunicare de pe pamant. Aceste molecule cu semnale redox fac posibila acesta comunicare celulara si a sistemului imunitar. Celulele comunica intre ele si cu sistemul imunitar, se informeaza reciproc asupra starii pe care o au si stimuleaza vindecarea, apararea sau chiar autodistrugere, daca este necesar.
De cele mai multe ori, boala se formeaza tocmai din lipsa de comunicare.
De exemplu, daca celula se degradeaza si avem cantitatea necesara de molecule cu semnale redox, atunci celula bolnava se autodistruge.
Invers, daca lipseste comunicarea si nu avem destule molecule cu semnale redox, atunci celula bolnava in loc sa se autodistruga, ea se divide si formeaza o alta celula bolnava, asa se produc tumorile si bineinteles, avansand distrug sistemele organismului, sau duc la formarea altor boli.
Asadar, moleculele cu semnale redox au importanta majora in sanatatea celulara !
Ce este o molecula reactiva?
Create in mod natural in organism, moleculele reactive ajuta la echilibrarea sistemului imunitar.
Cand folosesti ASEA, se asteapta rezultate excelente.
Moleculele reactive sunt vitale pentru:
-Activarea antioxidantilor;
-Apararea impotriva toxinelor;
-Sprijinirea in raspunsul de vindecare a corpului.
De ce avem nevoie de ASEA?
Celulele noastre produc asemenea molecule. La un nou nascut aceste molecule cu semnale redox se produc aproximativ 100 %.
Cînd suntem tineri aceste molecule se produc destul de rapid, dar cand avansam in varsta, productia lor scade treptat. Cum imbatranim avem din ce in ce mai putine asemenea molecule. La varsta de 70 de ani ajungem la nivelul la care corpul nostru va produce doar 10%. De aceea cind suntem mai in varsta ne imbolnavim mai usor si refacerea este foarte lunga sau deloc.
Cercetatorii au descoperit legatura stransa intre sanatate, imbatranire si molecule cu semnale redox.
Celulele, cum trece timpul, produc din ce in ce mai putin din aceste molecule cu semnale redox. Sanatatea noastra zi de zi se agraveaza datorita lipsei moleculelor cu semnale redox. Deoarece, in mod natural nu avem cum sa crestem nivelul acestor molecule, va trebui sa luptam cu imbatranirea si cu tot ceea ce este legat de acest fenomen. Lunar, peste 100 de magazine stiintifice publica despre moleculele cu semnale redox. Multe grupari de medici si oameni de stiinta numesc ASEA cea mai mare descoperire a ultimilor 100 de ani.
Procedeul de productie al moleculelor:
ASEA este cu patent si licenta cu proces de fabricatie in 3 faze.
In prima faza este un amestec de apa curata cu deuteriu si sare pura, acestea confera baza. Prin acest procedeu, moleculele din acest lichid sarat se desprind, formand atomi plutitori. Acesti atomi se recombina formand molecula stabila cu semnal redox. Acestea sunt exact ca acele molecule pe care le produce celula noastra. Tot acest lucru se formeaza la un nivel de zero toxicitate, ASEA nu contine nici un fel de toxine, de accea nimeni nu poate fi alergic la acest produs si nu se pot produce efecte secundare.
Contine doar elemente de baza ale celulei. GLUTATION - este peptida care contine aminoacizii- cisteina, glicina si acid glutamic. Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea. SUPEROXID-DISMUTAZA (SOD) - este o familie de metaloenzime antioxidante implicate in sistemul de aparare impotriva speciilor reactive de oxigen (ROS).
Ea converteste radicalii superoxid in apa si peroxid de hidrogen, care este apoi catalizat in O2 si H2O de glutation peroxidaza si catalaza.
Tratamentul cu SOD scade speciile reactive de oxigen generate de stresul oxidativ si, astfel, inhiba activarea celulelor endoteliale si interactiunile leucocite-celule endoteliale.
Prin urmare, acesti antioxidanti pot reprezenta terapii noi, importante, pentru tratamentul bolilor inflamatorii intestinale.
Deoarece suntem 72 % apa, actiunea moleculelor cu semnale redox ASEA poate activa organismul destul de rapid.
MODUL DE ADMINISTRARE
Modul de administrare este foarte important pentru obtinerea rezultatelor dorite. Este important ca la administrare sa folosesti pahar de sticla sau de plastic, in nici un caz sa nu folosesti pahar / cana de metal etc.
Deci ASEA nu are voie sa vina in contact cu nici un fel de metal deoarece, se oxideaza si isi pierde caracteristicele curative.
Actiunea lor este atat externa - cu ajutorul tubului cu pulverizator, cat si interna - prin a consuma doza de 0,6 dl dimineata si 0,6 dl seara.
ASEA ajuta in peste 150 de boli grave!
Doza zilnica recomandata este de 0,6 dl, dimineata si 0.6 dl seara pe stomachul gol ( deci o sticla ajunge pentru 9 - 10 zile).
Un tratament depinde de afectiune si de gravitatea acesteia. In cazurile mai grave (cancer), doza poate fi usor marita, astfal:
Pentru cine este grav bolnav, se foloseste urmatorul mod de administrare:
- In primele 5 zile: 0,6 dl (decilitri) de doua ori pe zi, dimineata pe stomacu gol seara la o ora jumate dupa cina.
- Din ziua 6-a pana-n zina 10-a, inclusiv: 1,2 dl doua ori pe zi, dimineata si seara.
- Zilele 11-15: 1,2 dl de 3 ori pe zi, dimineata, la pranz, si seara
Incepand cu ziua 16 pana la terminarea curei se revine la 0,6 dl 2 ori pe zi dimineata si seara.
Totodata se va consuma 3-4 litri lichide, pe zi.
Perioada minima de tratament recomandata este de 1 luna.
                                                                                  Cine Utilizeaza Asea?
ASEA schimba viata oamenilor de pretutindeni, de la elita ultra-anduranta a sportivilor, pana la oameni care doresc sa aiba grija mai bine de sanatatea lor. Adevarul este ca, cu ASEA poate beneficia de sanatate toata lumea, in fiecare etapa a vietii. Si oameni din toate categoriile viatii sunt de parere ca aceasta descoperire este una remarcabila.                                                   
                                                                                     Este ASEA sigura?
 Este unul dintre cele mai sigure produse de pe planeta. Nu exista aproape nimic pe pamânt la fel de sigur pentru organism ca si ASEA. E mai sigur decât apa de la robinet, apa de izvor sau apa alcalina. Mai mult de 5 milioane de euro au fost cheltuite pentru a testa ASEA si tehnologia fundamentale, precum si toate rezultatele arata ca ASEA este in siguranta pentru toate tesuturile, organele si sistemele organismului. Aceste studii testate pentru zeci de efecte adverse, inclusiv endotoxicity, citotoxicitate, genotoxicitate, mutatie inversa, aberatiilor cromozomiale si toxicitate acuta.
Aceasta testare riguroasa a unui produs finit este ceva nemaiauzit in lumea de suplimente alimentare. De ce? Pentru ca e scump! Cine vrea sa-si petreaca 5 milioane dolari sau mai mult, in studii de siguranta?
Dorim sa stiti ca fiecare sticla, fiecare portie, si fiecare inghititura de ASEA va aduce beneficii puternice ramânând in acelasi timp complet in conditii de siguranta pentru corpul tau.
                                                                         Diferentiată, durabilă Advantaje

Succesul pe termen lung a oricărui produs sau companie întotdeauna depinde de o combinatie de 3 elemente critice: aceasta trebuie să fie cu adevărat diferită, această diferentă trebuie să fie durabile, iar această diferentă trebuie să ofere un avantaj evident pentru consumator. ASEA are toate 3 dintre acestea din abundentă.
                                                                                ASEA - AVANTAJE
Diferentiat

Cei mai multi oameni stiu că industria supliment nutritiv este un aglomerat. Un nou "superjuice" pare să pop-up aproape în fiecare săptămână. Si pe rafturile magazinelor sunt căptușite cu mii de "mi-too" pastile, potiuni, si spray-uri. Dar ASEA este diferit. Lumea nu a mai văzut molecule de semnalizare redox create în afara celulelor vii. ASEA este primul si singurul supliment, pentru a oferi echilibrate, stabilizate molecule de semnalizare redox.
Durabilă

ASEA este sustinută de 16 de ani de cercetare fundamentală si mai multe brevete pentru a se asigura că procesul său unic este complet protejată. Nu veti vedea knock-off-uri apar pe rafturile de distribuitorul local cutie mare. Asta înseamnă că, timp de multi ani în jos pe drum, ASEA va continua să fie singura sursă de nativ-la-corp-molecule de semnalizare redox disponibile oriunde. Diferenta noastră este durabilă.
Avantaj

 Moleculele de semnalizare redox native din ASEA sprijini activitatea vitală a reparare celulară și de înlocuire, care sunt necesare pentru sanatatea celulara optima. Diferenta ASEA nu este doar cosmetic-oamenii de pretutindeni se confruntă cu avantajele reale pe care puterea uimitoare de molecule de semnalizare redox oferă. Acesta este un produs care ofera un avantaj absolut reală pentru consumatori.